Toimitusehdot

TOIMITUS

Toimitamme tilaukset lähinnä Postin/Itellan välityksellä.Yli 25kg lähetykset Matkahuollon kautta. Toimitusaika on 1-3 vuorokautta maksun saatuamme, riippuen tulleiden tilausten määrästä. Ruokia sisältävät tilaukset ovat etusijalla ruuhkatapauksissa. Yksittäisen tuotteen poikkeuksellisesta toimitusajasta ilmoitamme tuoteselosteen yhteydessä (koskee lähinnä tuotteita, joita ei ole suoraa varastossa). Tilauksen yhteydessä on valittavana toimitustavoista posti, matkahuolto, postin ovelle paketti sekä uutena toimitus postin pakettiautomaattiin (SmartPost). Tavallisesta postipaketista ei tule sähköpostiin toimitusmaksuvahvistusta, vaan otamme yhteyttä, jos postimaksua on maksettu liikaa. Pakettiautomaattitoimituksessa on huomioitava, että suurin pakettikoko on 60x36x60cm. Jos tilaus ei mahdu ko. mittoihin eli yhteen pakettiautomaattiboxiin, otamme yhteyttä, jolloin tilausta voidaan muokata tai toimitustapaa muuttaa. Ovelle-paketti toimitetaan kotiovelle sovittuna ajankohtana klo 21 mennessä (postista soitetaan ja sovitaan aika). Myös nouto on mahdollista (Jurva, Etelä-Pohjanmaa), mutta siitä on sovittava erikseen sähköpostilla, sillä yrityksellä ei ole myymälää. Postiennakkona emme toimita, vaan koko lähetys on maksettava ennen toimitusta. Emme korvaa myöhästyneitä lähetyksiä, jotka johtuvat ylipääsemättömästä esteestä, esim. Postilakko.

MAKSAMINEN

Tilaukset voi maksaa joko laskulla tai oman pankin verkkotunnuksilla (Checkout). Verkkomaksun valitessanne tuotteet lähtevät nopeammin. Laskulla maksettaessa lähetämme tuotteet maksun saavuttua tilillemme. Lasku lähetetään antamaanne sähköpostiosoitteeseen, joten osoitteen tulee olla oikea ja käytössä oleva. Päivällä maksettu lasku näkyy tilillämme yleensä jo seuraavana päivänä. Nopeuttaaksenne toimitusta, voitte skannata kuitin sähköpostin liitteeksi. Laskulla maksettaessa on huomioitava, että eräpäivä on HETI ja se tarkoittaa, että tilaus peruuntuu automaattisesti 1-2 viikon kuluttua laskun saatuanne. Tämä siksi, että esim. tuotteiden viimeisiä kappaleita ostettaessa on hyvin tärkeää saada maksamattomat tilaukset takaisin kauppaan niitä oikeasti haluavien ja tarvitsevien saataville, sillä uuden erän saapuminen vie aina aikaa. Jos myöhästyt maksussa, haluat maksaa tai voit maksaa vasta myöhemmin, ota välittömästi yhteyttä sähköpostilla, niin jatkamme tilauksesi voimassaoloaikaa. Sähköpostilla tilatessanne voitte tiedustella lähetyskuluja ennen tilauksen aktivoimista. Maksamaton tilaus peruuntuu 1-2 viikon kuluttua. Jos tehdyn tilauksen tietoja ei näy "Oma tilini" -sivulla, on tilaus peruttu maksamattomana. Tämä ei estä uuden tilauksen tekemistä.

Uutena maksuvaihtoehtona ovat Jousto-osamaksu, Jousto-lasku ja Kännykkämaksaminen (kuuluvat Checkout-maksuvaihtoehtoon). Osamaksulla saa maksuaikaa 24kk ja tuotteet lähetetään heti. Jousto-laskulla maksuaika on 14 vrk ja tuotteet lähetetään heti. Kännykkämaksamisessa tilauksen hinta lisätään puhelinlaskuun. Laskutuslisät lisätään edellämainittuihin maksuvaihtoehtoihin..

Lähetyskulut sisältävät postikulut sekä arvonlisäveron (24%). Pakettiautomaattiin tilattaessa toimituskulu on yhteen automaattiboxiin. Jos toimitus ei mahdu yhteen automaattiboxiin, otamme yhteyttä. Oikein pienissä lähetyksissä, jotka mahtuvat ehkä kirjeeseen, kannattaa valita maksutavaksi lasku, sillä tämä ohjelma jostain syystä hinnoittelee niidenkin toimitusmaksun pakettina. Laskutuslisää emme peri laskulla (sähköpostiin lähetettynä) emmekä verkkomaksuna maksettaessa. Paperilaskun lähetyksestä perimme 2€ laskutuslisän. Pientilauslisä (2€) lisätään tilauksiin, joiden tuotteiden yhteissumma jää alle 20€. Jos yritykselle on lähetetty lasku tavaran toimittamisen jälkeen, siirtyy lasku perintään maksuhuomautuksen eräpäivän jälkeen, ellei suoritus näy tilillämme. 

PALAUTUS

Tuotteilla on 14 vuorokauden palautus- ja vaihto-oikeus, jos ne ovat viallisia. Palautus on oikeutettu vain, jos siitä on ensin otettu yhteyttä sähköpostilla info@tyylitipu.fi. Oikeus päättyy, jos tuote on rikkoutunut asiakkaan toimesta. Palautuspostimaksu hyvitetään VAIN, jos palautuksesta on ilmoitettu ja sen yhteydessä saatuja ohjeita noudatettu. Myös palautuksen syy on ilmoitettava. Viallisesta tuotteesta on lähetettävä kuva sähköpostiin. Postista, pakettiautomaatista tai Matkahuollosta noutamatta jätetty paketti katsotaan ohjeiden vastaisesti palautetuksi, joten lähetyskulut sekä palautuskulut peritään palautettavasta maksusta. Kuitenkin vähintään 20€. Asiakas vastaa tilauksensa virheellisistä osoite- ja puhelinnumerotiedoista johtuvista kuluista. Jos palautetuista/palautuneista tuotteista etukäteen maksettu summa ei kata kuluja tai virheellisten yhteystietojen takia tulee lisämaksua, lähetämme laskun. Tarvittaessa annamme toimeksiannon perintätoimistolle. Palautusohjeiden noudattamatta jättäminen tai niiden vastaisesti toimiminen saattaa aiheuttaa tilauskiellon.

 

MUU INFO

Kuvien ja tekstien kopiointi on kielletty ilman TyyliTipun kirjallista lupaa.

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtoja.

Kaikissa kysymyksissä ottakaa yhteyttä sähköpostilla info@tyylitipu.fi tai täyttäkää Ota yhteyttä- lomake.

Y-tunnus: 2534661-4

Tilinumero: FI30 8146 9710 0579 84 (Danske Bank)

 

OUTSIDE FINLAND

Ahvenanmaa: Tilaukset sähköpostilla info@tyylitipu.fi, kiitos.

Åland: Beställningar via e-post info@tyylitipu.fi, tack.

Outside Finland: The orders by e-mail info@tyylitipu.fi, please.

Jatka
Valmistajat
Ei tuotteita
Maksutavat